Vaření.czReceptyKysané zelí s uzenými kotletami

Kysané zelí s uzenými kotletami

Kyselá pochoutka z Liky.


2.9963x
60 min

Postup přípravy

Třílitrový hrnec vymažeme sádlem, narovnáme do něho asi dvoucentimetrovou vrstvu zelí, na ně naskládáme kotlety, pak znovu zelí a znovu kotlety, navrch zelí, nahoru nalijeme lžíci sádla a narovnáme tenké plátky slaniny. Obsah hrnce zalijeme litrem vody, přiklopíme a vaříme velice zvolna doměkka. Podle potřeby doléváme vodou, ale nakonec se musí tekutina takřka všechna vyvařit. Kysané zelí s uzenými kotletami podáváme horké. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlíky nebo čerstvé pečivo.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kysané zelí s uzenými kotletami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Chorvatská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena