Kynuté koláčky bez kynutí

Velmi nenáročný recept na jemné koláčky s různými náplněmi podle chuti.


4.47x
25 min

Postup přípravy

Troubu zapneme a necháme předehřát na 180 °C. Postupně smícháme hladkou mouku, prášek do pečiva, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou citronovou kůru, droždí, sůl, máslo nebo tuk na pečení, vejce, mléko a zpracujeme těsto.

Těsto nenecháme kynout, ale hned jej dáme na plech a připravíme koláčky s marmeládou či jinou náplní podle chuti. Koláčky vložíme do trouby a pečeme asi 10 minut. Pozor na připálení, opravdu je to rychle hotové.

Kynuté koláčky bez kynutí podáváme jako výbornou sladkost k různým příležitostem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kynuté koláčky bez kynutí

Zpět na recept