Snadný a rychlý recept na přípravu lívanců s květákem. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Jsou dobré i jako příloha ke grilovaným masům.
2 ks | vejce |
250 ml | mléko |
2 špetky | prášek do pečiva |
200 g | polohrubá mouka |
0.5 ks | menší květák |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý kmín | |
mletý černý pepř | |
krém | |
1 lžíce | majonéza light |
1 kelímek | zakysaná smetana |
1 lžička | sladký kečup |
1 lžička | hrubozrnná hořčice |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.