Kombinace květáku a hub nám připraví neobyčejný gurmánský zážitek.
2 ks | vejce |
2 lžíce | máslo |
3 lžíce | strouhanka |
1 svazeček | petrželka |
0.3 l | mléko |
2 ks | žemle |
1 ks | květák |
100 g | uzené maso |
5 ks | vařené brambory |
300 g | nakrájené houby |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na obalení | |
2 ks | vejce |
strouhanka | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.