Velikost játrových knedlíčků záleží na vás. Já dělávám většinou hromádky zhruba 2 cm velké, trošku to nabude vařením. Pokud děláme vývar ke slavnostnější příležitosti, pak by měly být knedlíčky tvarované a větší a na talíři pěkně upravené.
Játrová zavářka jako symbol dokonalé polévky. Jak se připravují různé druhy?
Játrové zavářky patří do slavnostního vývaru i tradiční polévky k obědu. Proč lidé milují játrové knedlíčky a jak je jednoduše připravit?

Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.

Pomalu tažený vývar: Připravte si nejlepší domácí životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření. Jedině tak dosáhne své síly a plné chuti, kterou potřebujeme, když je nám ouvej. Hodí se také do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to?

Autor:Ivv


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena