Kuřecí steak na rozmarýnu

Marinovaná kuřecí prsa s chutí česneku a rozmarýnu podáváme jako hlavní chod s bramborem, nebo i jako rychlovku v rozpečené bagetě se salátem a ochucenou majonézou.


5.012x
45 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme a osolíme. Z olivového oleje, citronové šťávy, drceného rozmarýnu, prolisovaného česneku, papriky, chilli vložek a mletého pepře připravíme marinádu, ve které necháme kuřecí prsa několik hodin odležet.

Kuřecí steaky vyndáme z marinády a pečeme na oleji z obou stran do zlatohnědé barvy.

Kuřecí steak na rozmarýnu podáváme s opečeným bramborem a zeleninovým salátem. Výborně ale chutnají i v rozpečené bagetě s listem salátu a majonézou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí steak na rozmarýnu

Zpět na recept