Kuřecí prsa omyjeme, naklepeme na tenký plát a po obou stranách posypeme solí a mletým bílým pepřem. Potřeme jogurtem smíchaným s vločkami chilli. Kuřecí řízky necháme marinovat aspoň 2 hodiny, lépe pak přes noc.
Připravíme si těstíčko, které vymícháme z 1 vejce, hladké mouky a mléka. Podle chuti posolíme.
Cornflakes trochu podrtíme.
Kuřecí plátky obalíme v těstíčku a poté v cornflakes, které do masa zatlačíme.
Kuřecí řízky v cornaflakes ihned smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Je lepší použít fritovací hrnec, lupínky se rychle připalují. Stačí smažit jen pár minut.
Kuřecí řízek v cornflakes podáváme s brambory, hranolky nebo jen pečivem. Na talíři zdobíme čerstvou zeleninou a dochucujeme omáčkami (tatarskou, chilli, ďábelkskou, sýrovou apod.).