Vaření.czReceptyKuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Snadný recept na velmi chutnou úpravu kuřecího masa. Řízky obaluji jen ve strouhance. Maso je díky citronové šťávě krásně křehoučké.


1.85x
30 min

Ingredience

400 gkuřecí prsa

podle chuti

sůl

na obalení

strouhanka

marináda

1 kscitron
1 lžíceolivový olej

na potření

plnotučná hořčice

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Kuřecí prsa nejprve nakrájíme na plátky a osolíme. V misce smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem, plátky masa vložíme do marinády a necháme minimálně 1 hodinu marinovat. Plátky kuřecího masa vyjmeme, z obou stran pomažeme hořčicí a obalíme ve strouhance. Kuřecí řízky osmažíme na oleji dozlatova. Kuřecí řízek s hořčicí můžeme podávat s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí řízek s hořčicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena