Hermelín by měl být bez příchuti. Já jsem pekla s paprikovým hermelínem, ale pak se míchalo moc chutí dohromady a výsledek byl horší. S množstvím smetany to také nepřeháníme, aby se v ní maso nevařilo, ale aby se peklo.
Ačkoli někdo může mínit, že kuřecí prsa jsou suchá a nudná, opak je pravdou. Je však potřeba vědět, co jim svědčí a jak je upravit. Mít kuřecí prsa v mrazničce vždycky po ruce umožní vždycky uvařit něco dobrého, i když nemáme nakoupeno. A že těch dobrých jídel je!
Hit českých hospod – nakládaný hermelín: Jak nachystat nejlepší chuťovku k pivu
Nakládaný hermelín k pivu, to je čirá radost! Na klasickou chuťovku ovšem nemusíme pokaždé hned do hospody, naložit ho můžeme snadno doma a podle vlastních chutí. Ikonický sýr získává marinováním intenzivnější chuť, aroma a krémovost. Jaké jsou nejlepší způsoby nakládání a na co si dát pozor, aby byl výsledek dokonalý?
Autor:nasa.haniczka
Zajímavé komentáře
Re: Příloha
Komentář k receptu Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou
Re: Komentář k receptu Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou
Komentář k receptu Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou
Bomba