Vaření.czReceptyKuřecí prsa s hermelínem a smetanou

Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou

Kuřecí prsa zapečená s cibulí, hermelínem a smetanou - dobrůtka.


4.8354x
90 min
121×

Postup přípravy

Kuřecí prsa naporcujeme na menší kousky, osolíme, okořeníme podle chuti (bazalka, oregano, vegeta, grilovací koření a jiné). Dno sádlem vymazaného pekáčku obložíme na tenká kolečka nakrájenou cibulí, na ni naskládáme kousky masa, na maso plátky hermelínu, celé zalijeme šlehačkou (nebo zakysanou smetanou) a pečeme na 180 °C asi 1 hodinu, až je maso měkké. Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou podáváme s přílohou podle vlastního výběru. Hermelín by měl být bez příchuti. Já jsem pekla s paprikovým hermelínem, ale pak se míchalo moc chutí dohromady a výsledek byl horší. S množstvím smetany to také nepřeháníme, aby se v ní maso nevařilo, ale aby se peklo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa s hermelínem a smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena