Kuřecí karbanátky s žampionovou omáčkou

Kuřecí mleté masíčko v žampionovo cibulové omáčce


3.0983x
45 min
1×

Postup přípravy

Mleté kuřecí maso smícháme s jemně nakrájenou žlutou cibulí, petrželovou natí, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Vytvarujeme karbanátky, dáme je na 30 minut odležet do chladničky a potom opečeme na oleji po obou stranách. Do výpeku přidáme nakrájenou červenou cibuli a očištěné nakrájené houby. Podusíme doměkka, přidáme hořčici, smetanu, osolíme a dochutíme. Karbanátky ozdobíme pokrájenou červenou paprikou a zalijeme omáčkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí karbanátky s žampionovou omáčkou

Zpět na recept