Kuřecí játra na červeném víně

Velmi jednoduchý, účinný a zábavný recept.


4.624x
25 min
1×

Postup přípravy

Veškerou zeleninu očistíme.

Na drobně nakrájené cibulce (lepší je červená) smažíme kuřecí játra cca 10 minut, ochutíme tymiánem. Nesolíme. Přidáme na nudle pokrájenou mrkev a rajčatový protlak. Zalijeme 1 - 2 sklenkami červeného vína a bubláme cca 10 minut. Zbytek vína vypijeme.

Kuřecí játra osolíme. V konečné fázi vmícháme pokrájenější pórek, bubláme jen 1 minutu, aby zůstal svěží a křupavý.

Kuřecí játra na červeném víně se hodí se k hranolkům, rýži, opečené vece.
user-icon

autor Lednice


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí játra na červeném víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.