Kuře v remosce

Recept na výborné kuře, při jehož přípravě zamažeme jen remosku.


4.7338x
75 min
3×

Postup přípravy

Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme. Sýr nastrouháme. Remosku vymažeme máslem. Kuře zbavíme kůže a naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme okapat. Každou porci dostatečně potřeme česnekem a vložíme do připravené remosky. Kuře v remosce posypeme sýrem a přelijeme šlehačkou. Pozor, kuře nesolíme! Kuře je pečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem a kůrčičkou. Kuře v remosce podáváme horké. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.
user-icon

autor Jitka2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře v remosce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena