Kuře v remosce

Recept na výborné kuře, při jehož přípravě zamažeme jen remosku.


4.7338x
75 min
3×

Postup přípravy

Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme. Sýr nastrouháme. Remosku vymažeme máslem.

Kuře zbavíme kůže a naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme okapat. Každou porci dostatečně potřeme česnekem a vložíme do připravené remosky. Kuře v remosce posypeme sýrem a přelijeme šlehačkou. Pozor, kuře nesolíme!

Kuře je pečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem a kůrčičkou.

Kuře v remosce podáváme horké. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.
user-icon

autor Jitka2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře v remosce

Zpět na recept