Kung Pao z vepřového masa

Velice rychlý, jednoduchý a opravdu chutný čínský pokrm.


3.1271x
25 min
1×

Postup přípravy

Kýtu podle potřeby očistíme a nakrájíme ji na nudličky. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji opražíme buráky, přidáme maso, sójovou omáčku, a restujeme. Když už je maso skoro měkké, přidáme porék a krátce povaříme. Nesolíme, jídlo je díky sojové omáčce slané. Podáváme s nudlemi, rýží nebo hranolkami.


Zbylo vám maso od oběda? Užijte ho v dalších receptech


Zbylo vám pečené kuřecí maso z předešlého oběda? Nevíte, co s pár kousky uzeného nebo trhaného vepřového masa? Zkuste užít suroviny do dalších pokrmů, ušetříte a dobře si pochutnáte.


Zbylo


Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček


Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.


Pečeme

user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kung Pao z vepřového masa

Zpět na recept