Krůtí maso nakrájíme na nudličky, které osolíme a obalíme v kukuřičné moučce. Chřest očistíme od zdřevnatělých částí, stonky důkladně oloupeme a nakrájíme na špalíčky. Kousky chřestu krátce (3 - 4 minuty) povaříme v malém množství osolené a octem okyselené vodě a necháme na sítu okapat. Jarní cibulky očistíme, bílou část nakrájíme na drobné kousky a zelenou část nasekáme na kolečka. Papriku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Čerstvý zázvor oloupeme a nastrouháme.
Na oleji zprudka opečeme kousky masa, pak vmícháme bílou část cibule, chřest a papriku. Směs ochutíme zázvorem a prolisovaným česnekem a podlijeme vínem. Jakmile se alkohol odpaří, vše podlijeme 100 ml vývaru a krátce povaříme do zhoustnutí omáčky. Nakonec vmícháme nať cibulky a omáčku teriyaki a směs odstavíme z tepla.
Krůtí směs s bílým chřestem podáváme s dušenou rýží jako hlavní chod.