Krůtí řízečky v pórku

Skvěle ochucené a v pórku téměř utajené krůtí řízečky.


3.1201x
45 min
1×

Postup přípravy

Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín a dobromysl. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka. V pánvi rozehřejeme máslo a krůtí řízečky na něm osmažíme. Pak je vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku vsypeme cibuli, lehce zaprášíme moukou, přidáme sójovou omáčku, podlijeme a povaříme. Do zapékací misky narovnáme připravené řízky, přilijeme omáčku, hustě posypeme pórkem nakrájeným na kolečka a přes každý řízek položíme plátek sýra a 2 - 3 kolečka rajčat. Krůtí řízečky v pórku zapékáme pod grilem a podáváme nejlépe s americkými brambory.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krůtí řízečky v pórku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena