Krůtí řízečky v pórku

Skvěle ochucené a v pórku téměř utajené krůtí řízečky.


3.1201x
45 min
1×

Postup přípravy

Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín a dobromysl. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka.

V pánvi rozehřejeme máslo a krůtí řízečky na něm osmažíme. Pak je vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku vsypeme cibuli, lehce zaprášíme moukou, přidáme sójovou omáčku, podlijeme a povaříme.

Do zapékací misky narovnáme připravené řízky, přilijeme omáčku, hustě posypeme pórkem nakrájeným na kolečka a přes každý řízek položíme plátek sýra a 2 - 3 kolečka rajčat.

Krůtí řízečky v pórku zapékáme pod grilem a podáváme nejlépe s americkými brambory.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí řízečky v pórku

Zpět na recept