Připravíme si maso, zeleninu
a koření.
Maso očistíme, nakrájíme na stejnoměrné kousky, osolíme, opepříme a zasypeme kari kořením. Oloupanou šalotku a česnek usekáme nadrobno. Papriku zbavíme jadérek a nakrájíme na proužky. Černé olivy necháme okapat a rozdělíme na poloviny. Zelenou část jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Rukolu omyjeme a osušíme. Ledový salát natrháme na kousky. Kuskus uvaříme podle návodu na obalu.
V hluboké pánvi necháme zpěnit na oleji cibulku a česnek. Přidáme kousky krůtího masa a zvolna opékáme asi 5 minut. Pak vmícháme proužky papriky a společně ještě asi 3 minuty restujeme tak, aby zelenina byla na skus. Nyní do směsi vmícháme sojovou omáčku, olivy, kuskus, citronovou kůru a jarní cibulku. Vše prohřejeme, odstavíme z tepla a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Nakonec do směsi vmícháme listy rukoly a ihned podáváme.
Krůtí kousky s kuskusem a rukolou rozdělíme na porce a podáváme na listech ledového salátu.