Krůta na švestkách

Tento recept je velice chutný ale také hodně aromatický.


4.010x
60 min

Postup přípravy

v kastrolu rozpálíme olej, opečeme maso, které potom vyjmeme a v tom samém tuku osmažíme cibuli nakrájenou na kostky až zesklovatí. Kořenovou zeleninu také osmažíme a promícháme s protlakem.

Mezitím napaříme a vypeckujeme švestky, vrátíme maso do pánve, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a zakryjeme pokličkou. Hodinu dusíme.

Přisypeme švestky, vlijeme víno a opět dusíme dokud maso nebude úplně měkké.

Hotovou krůtu na švestkách podáváme s americkými zemáky a posypané nakrájenou petrželkou.
user-icon

autor renda19


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůta na švestkách

Zpět na recept