Křupavý Třeboňský kapr

Rychlá příprava křupavého Třeboňského kapra dle receptu Petra Stupky.


4.221x
15 min
1×

Postup přípravy

Filet kapra nakrájíme na stejně velké díly a osolíme. Smícháme kukuřičnou krupici s mletým kmínem a trochou lněného semínka. Připravené naporcované filety z kapra obalujeme ve směsi a zvolna pečeme ze všech stran. Upečené kousky potřeme bylinkovým máslem a podáváme s bramborovou kaší. Kaši můžeme vylepšit špenátem a zakysanou smetanou.

Pokud nemáte kde zakoupit filet z kapra, můžete si kapří filet připravit v domácím prostředí dle názorného videa na přípravu kapra bez kostí.

user-icon

autor pasty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křupavý Třeboňský kapr

Zpět na recept