Křupavý čokoládový korpus

Křupavý čokoládový korpus je vhodný na tvarohové, jogurtové či šlehačkové dorty nebo jako křupavé překvapení uvnitř dortů s více vrstvami.


3.184x
60 min

Postup přípravy

Můžeme připravit 2 různé varianty.

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a smícháme ji s kukuřičnými lupínky nebo nasekanými mandlemi. Mandle mohou být nasekané na nudličky nebo lupínky.

Hmotu namačkáme do dortové formy a necháme 45 minut ztuhnout. Potom vyjmeme korpus z formy a položíme na dortovou formu.

Křupavý čokoládový korpus je vhodný na tvarohové, jogurtové či šlehačkové dorty nebo jako křupavé překvapení uvnitř dortů s více vrstvami. Pokud použijeme mandlové lupínky, můžeme ve formě vytvarovat lžičkou asi 1 cm vysoký okraj.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křupavý čokoládový korpus

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.