Křupavá mořská štika nebo kapr

Jednoduchá příprava ryby, ale výborná chuť!


4.210x
30 min

Postup přípravy

Rozmačkáme oloupaný česnek a vmícháme ho do bílého jogurtu. Plátky ryby pokapeme citronem, osolíme a namočíme do jogurtu. Pak obalíme ve směsi strouhanky a lupínků. Rybu osmažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Křupavou mořskou štiku nebo kapra podáváme s brambory na jakýkoliv způsob.
user-icon

autor Pegy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křupavá mořská štika nebo kapr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena