Vaření.czReceptyKroupové karbanátky se špenátem

Kroupové karbanátky se špenátem

Bezmasité jídlo ze středoslovenska.


3.1159x
20 min
1×

Postup přípravy

Kroupy připravíme podle návodu, vaříme 2 - 3 hodiny ( předem !) ve vodě. Špenát necháme rozmrazit. Kroupy necháme vychladit.

Očištěnou cibuli nakrájíme na malé kousky a osmažíme na másle.

Přidáme špenát a smíchame ho s cibulí, kroupami, smetanou, vejcem a kořením. Podle chuti směs osolíme. Po vychlazení formujeme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v oleji dozlatova.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, bramborová kaše nebo zeleninové saláty.

user-icon

autor tono2

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kroupové karbanátky se špenátem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena