Krocan na whisky

Tento recept musíte ale opravdu vyzkoušet!! Přejeme doboru chuť a malé bolení hlavy!


3.1730x
160 min

Postup přípravy

Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl,
pepř, olivový olej a proužky špeku. Krocana poklademe špekem, zavážeme,
osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200
°C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla. Poté uložíme
krocana na pekáč a vložíme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky
whisky a připijeme opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme
termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.

Dáme si další tři whisky.

Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlivě hlídáme. Občas se chopíme
flašky whisky a nalejeme si do řepy. Po další půlhodince se opatrně
vydáme k lince a krocanua prodočíme. Přitom dáuáme bacha, abyzmese
neupálili uo ty agrezivní dvéře vod trouby.



Si dalších pěét nebo zedm
fixki vevnitř sklenice si a pak a tak. Kruvacana pečem další dři
hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat. Je-li
to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforáku a úytáhnem troubu z krozana.



Dopřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.
Zvvédnem tóo prokladýo ffóógla ze zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk louznutí na zamaštťěnýým liionúlluélu.
Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna
nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!!

Trošku se prospíme. Príští den sníme krocana studeného s majonézou a s
aspirínem.

Nelekejte se! Toto je náš aprílový recept. Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krocan na whisky

Zpět na recept