Krkovička na pivu

Recept na pečené vepřové maso, které během přípravy podléváme pivem.


4.121x
0
2×

Postup přípravy

Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme a horní stranu nařízneme do mřížky. Poté maso osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Na pánev dáme olej, přidáme maso a krátce ze všech stran opečeme, aby se maso na povrchu zatáhlo. Mezitím si oloupeme cibuli, omyjeme ji a nakrájíme na kostičky. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, podlijeme částí piva a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna, až je maso měkké, a podle potřeby maso podléváme pivem. Vhodnou přílohou k pečené krkovičce jsou vařené brambory.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovička na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena