Šťavnatá krkovice na grilu patří k nejoblíbenějším stálicím české grilovací sezony. Díky prorostlému masu je krásně měkká, plná chuti a nikdy nevyschne. Vyzkoušejte jednoduchý recept na grilovanou vepřovou krkovici, který zvládne každý – s minimem surovin a maximem chuti.
Nejlepší recepty z krkovice: Šťavnaté klasiky, ze kterých budete mít boule za ušima
Vepřová krkovice patří v české kuchyni k nejvděčnějším kouskům. Je šťavnatá, prorostlá a ideální na pečení, grilování, dušení i mletí. Přinášíme vám osvědčená jídla z krkovičky, která se hodí k běžnému vaření i na víkendovou hostinu.
Časté chyby při grilování steaků, burgerů a klobás. Děláte je také?
Slunečné dny a teplé večery často způsobí, že žhavíme venkovní grily a vymýšlíme, co dobrého připravíme. Oblíbenými stálicemi grilovaček jsou pořádný steak, šťavnatý burger nebo voňavé klobásky. Jenže právě tyto grilované dobroty často zbytečně utrpí kvůli chybám, kterým můžeme předejít. Co všechno může steak nebo burger pokazit a jak se tomu vyhnout?
Autor:Jarka Petrová


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena