Krevetová rýže

Kuřecí maso dostane jinou chuť, pokud k němu podáme jako přílohu tuto rýži. Nejvhodnější je uzené maso.


3.0179x
30 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu. Polovinu oleje rozehřejeme na pánvi. Vejce rozklepneme, rozšleháme a na pánvi z něj uděláme omeletu. Hotovou ji pak roztrháme nebo nakrájíme na větší kusy.



Cibulky očistíme a nasekáme nadrobno. Na zbylém oleji ji orestujeme a přidáme kari koření. Nakonec vmícháme krevety a jen je prohřejeme.



Uvařenou rýži smícháme s kousky omelety, cibulí a podle chuti ji osolíme a opepříme. Podáváme s vhodným hlavním chodem. Podle chuti můžeme přidat sekanou pažitku.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevetová rýže

Zpět na recept