Křenový kapr v těstíčku

Vyzkoušejte snadný recept na přípravu kapra s chutí křenu, kterého můžete podávat i na Vánoce.


4.723x
45 min

Postup přípravy

Kapra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Pak maso osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme alespoň 25 minut odležet. Z mouky, vajec a špetky soli připravíme hladké těstíčko. Křen oloupeme a jemně nastrouháme.

Odleželé porce kapra obalíme v nastrouhaném křenu, smočíme v těstíčku a zvolna usmažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dozlatova.

Křenového kapra smaženého v těstíčku podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křenový kapr v těstíčku

Zpět na recept