Vaření.czReceptyKřenový kapr v těstíčku

Křenový kapr v těstíčku

Vyzkoušejte snadný recept na přípravu kapra s chutí křenu, kterého můžete podávat i na Vánoce.


4.723x
45 min

Ingredience

0.5 kskapr
1 šálekčerstvý strouhaný křen

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

těstíčko

2 ksvejce
2 lžícehladká mouka

podle potřeby

olivový olej
citronová šťáva

Postup přípravy

Kapra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Pak maso osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme alespoň 25 minut odležet. Z mouky, vajec a špetky soli připravíme hladké těstíčko. Křen oloupeme a jemně nastrouháme. Odleželé porce kapra obalíme v nastrouhaném křenu, smočíme v těstíčku a zvolna usmažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dozlatova. Křenového kapra smaženého v těstíčku podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křenový kapr v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena