Křenové kremrole

Výtečné slané kremrole k vínu.


3.055x
35 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180°C. Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na proužky a ty namotáme na kovové trubičky tak, aby se okraje překrývaly. Rozšleháme žloutek a kremrole jím potřeme. V předehřáté troubě kremrole upečeme dozlatova a necháme vystydnout. Jablko oloupeme a jemně nastrouháme. Mléko osolíme a spolu s žervé vyšleháme do hladkého krému. Vmícháme jemně nastrouhaný křen s jablkem. Vzniklou křenovou náplní plníme jednotlivé kremrole a křenové kremrole můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenové kremrole

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena