Křenové karbanátky

Recept na rychlé a dobré karbanátky, které dělám rád, protože křen vždycky provoní celý byt.


2.975x
30 min

Postup přípravy

Míchané mleté maso vložíme do mísy. Přidáme smetanový křen, strouhanku, vejce a důkladně promícháme. Pak křenové maso "zkusíme" a podle chuti osolíme. Nesolíme moc, protože křen je již dost slaný.

Z masa na křenové karbanátky tvoříme přiměřené placičky - karbanátky. Nejlépe to jde vlhkou rukou - namočenou ve studené vodě.

V pánvi si rozehřejeme olej a křenové karbanátky smažíme z obou stran dozlatova.

Křenové karbanátky podáváme nejlépe teplé a s bramborovou kaší.
user-icon

autor TOMZLUK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křenové karbanátky

Zpět na recept