Křenové karbanátky

Recept na rychlé a dobré karbanátky, které dělám rád, protože křen vždycky provoní celý byt.


2.975x
30 min

Postup přípravy

Míchané mleté maso vložíme do mísy. Přidáme smetanový křen, strouhanku, vejce a důkladně promícháme. Pak křenové maso "zkusíme" a podle chuti osolíme. Nesolíme moc, protože křen je již dost slaný. Z masa na křenové karbanátky tvoříme přiměřené placičky - karbanátky. Nejlépe to jde vlhkou rukou - namočenou ve studené vodě. V pánvi si rozehřejeme olej a křenové karbanátky smažíme z obou stran dozlatova. Křenové karbanátky podáváme nejlépe teplé a s bramborovou kaší.
user-icon

autor TOMZLUK

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenové karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena