Vaření.czReceptyKrálovská vegetariánská pánev

Královská vegetariánská pánev

Lehčí jídlo s rýžovými těstovinami a sójovým masem.


3.915x
30 min

Ingredience

1 kostkamasox
1 konzervarajský protlak

podle chuti

vegeta
bazalka
oregano
mletý pepř
sójová omáčka
provensálské koření
ostrý kečup
klasik

podle potřeby

olivový olej
sójové maso nebo granulát
rýžové těstoviny
mražená královská zelenina

Postup přípravy

Rýžové těstoviny uvaříme podle návodu. Do vody přidáme sójovou omáčku (přibližně 1 polévkovou lžíci na 500 ml vody). Po slití těstovin si je dáme do misky a lehce polijeme olejem, aby se těstoviny neslepily. Sójové maso či granulát ze sójového masa uvaříme podle návodu, do vody přidáme kostičku masoxu. Po uvaření vybíráme sítkem a z části vymačkáme nasáklou vodu. Přidáme k těstovinám do misky a promícháme. Na pánvi si lehce rozehřejeme olivový olej a přidáme mraženou královskou zeleninu nebo jinou vlastní chuti. Je to výborné např. z mini mrkviček, květáku, kukuřice, listového hrubě nasekaného špenátu, zelených fazolek apod. Lehce osmažíme. Pokapeme sójovou omáčkou a klasikem. Zamícháme. Poté okořeníme a ochutíme vegetou, mletým pepřem, sušenou bazalkou, provensálským kořením a oreganem. Zamícháme a dusíme do ideálního stavu zeleniny. Když je zelenina měkká a uvařená, přidáme protlak a ostrý kečup, kterým si můžeme vytvořit řidší konzistenci. Chviličku povaříme, přidáme z misky těstoviny se sójovým masem, zamícháme a po chvíli odstavíme. Královskou vegetariánskou pánev podáváme bez přílohy.
user-icon

autor Lubajsek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Královská vegetariánská pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena