Staročeský recept na pokrm z králičího masa.
3 stroužky | česnek |
sůl | |
olej na smažení | |
těstíčko | |
---|---|
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
2 ks | rohlík |
bílé víno | |
citronová kůra | |
mletý bílý pepř | |
3 lžíce | hrubá mouka |
250 g | uzený bůček |
mletý zázvor | |
2 hrstě | sušené houby |
1 ks | králičí předek |
1 ks | králičí játra |
1 ks | králičí srdce |
1 ks | králičí plíce |
na obalení | |
strouhanka |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.