Každá dobrá hospodyňka by měla umět udělat poctivý knedlíček a měla by mít českou klasiku v malíčku.
omáčka | |
---|---|
3-4 lžičky | cukr |
4 ks | vejce |
1 lžíce | máslo |
1 lžíce | ocet |
2 lžíce | hladká mouka |
500 ml | masový vývar |
1 svazeček | čerstvý kopr |
250 ml | alpro cuisine |
200 ml | alpro original |
podle chuti | |
1 špetka | sůl |
příloha | |
1 ks | vejce |
2 ks | houska |
0.25 kostky | droždí |
350 g | polohrubá mouka |
250 ml | alpro original |
autor Eva
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.