Konšelská játra

Rychlý recept pro dvě osoby.


4.311x
15 min

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na slabé nudličky. Stejně tak šunkový salám.

Na oleji mírně orestujeme játra. Přidáme šunkový salám, krátce osmahneme a mírně směs zalijeme vodou. Játra asi 5 minut dusíme. Přidáme malou sklenici leča a játra dusíme dalších 5 minut. Nakonec do směsi rozklepneme vejce, zamícháme a necháme játra zahustit.

Konšelská játra podáváme ihned. Vhodnou přílohou k játrům jsou brambory nebo čerstvé pečivo.
user-icon

autor sumík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Konšelská játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká