Kolejácké topinky

Rychlé pohoštění či večeře nejen pro studenty.


3.281x
25 min

Postup přípravy

Z celého krajíce chleby opatrně odřízneme kůrku tak, aby zůstala vcelku. Střídku namažeme silnější vrstvou paštiky. Do rozpáleného oleje na pánvi vložíme kůrku, přitiskneme k pánvi a dovnitř vyklepneme vejce, porušíme žloutek a osolíme. Necháme trochu ztuhnout a na vejce přitiskneme namazanou střídku.Opatrně obrátíme a osmahneme i druhou stranu. Povrch vejce na talíři potřeme hořčicí a zdobíme kolečky rajčete nebo sladkokyselou okurkou podle fantazie.
user-icon

autor Havlice

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kolejácké topinky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena