Kolejácké topinky

Rychlé pohoštění či večeře nejen pro studenty.


3.281x
25 min

Postup přípravy

Z celého krajíce chleby opatrně odřízneme kůrku tak, aby zůstala vcelku.

Střídku namažeme silnější vrstvou paštiky.

Do rozpáleného oleje na pánvi vložíme kůrku, přitiskneme k pánvi a dovnitř vyklepneme vejce, porušíme žloutek a osolíme. Necháme trochu ztuhnout a na vejce přitiskneme namazanou střídku.Opatrně obrátíme a osmahneme i druhou stranu.

Povrch vejce na talíři potřeme hořčicí a zdobíme kolečky rajčete nebo sladkokyselou okurkou podle fantazie.
user-icon

autor Havlice


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kolejácké topinky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká