Cukr, kokos a bílky zpracujeme na vále v hladké těsto. Máslo, cukr a vaječný likér zpracujeme v krém. Formičky na úly vysypeme cukrem a plníme kokosovou hmotou. Uprostřed uděláme vařečkou důlek, který naplníme máslovým krémem a přiklopíme piškotem nebo lineckým kolečkem. Kokosové úly děláme aspoň 10 dní dopředu, potřebují uležet. Samozřejmě je skladujeme v chladu.
Ořechové, kokosové i s čokoládou: Ty nejlepší recepty na cukroví podle oblíbené suroviny
Každý má rád jiný druh cukroví, někomu vadí ořechy, jinému kokos, někdo miluje čokoládu. Vybrali jsme pro vás 9 známých i méně známých druhů cukroví podle suroviny, které při pečení dáváte přednost.
Autor:kvetina
Zajímavé komentáře
pro alergiky?
Re: těsto
těsto