Knedlíky s omáčkou

Bramborové knelíky zaléváme omáčkou s mletým hovězím masem, sypeme strouhankou a pažitkou.


3.0681x
45 min

Postup přípravy

Knedlíky připravíme podle návodu, polévkovou zeleninu pokrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji, přidáme zeleninu a podusíme, zalijeme vývarem, mlékem a dusíme asi 15 minut. Zahustíme jíškou a povaříme, dochutíme solí a pepřem. Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které vkládáme do vařící osolené vody a vaříme je asi 20 minut. Na másle osmahneme strouhanku. Knedlíky zalijeme omáčkou a posypeme strouhankou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Knedlíky s omáčkou

Zpět na recept