Knedlík s vejcem

Oběd nebo večeře ze staršího knedlíku.


4.312x
20 min
1×

Postup přípravy

Knedlíky si nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm je za stálého míchání pomalu opečeme do lehkého zrůžovění. Zalijeme osolenými a opepřenými rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu a až je spodní strana opečená, tak obrátíme a dopečeme druhou stranu.

Knedlík s vejcem pečeme na teflonové pánvi, abychom mohli opékat na menším množství oleje.

Množství je na 1 porci. Knedlík s vejcem obložíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme na oběd či večeři.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Knedlík s vejcem

Zpět na recept