Knedlík s vejcem

Oběd nebo večeře ze staršího knedlíku.


4.312x
20 min
1×

Ingredience

2 lžíceolej
3 ksvejce
3 plátkyhouskový knedlík

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Knedlíky si nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm je za stálého míchání pomalu opečeme do lehkého zrůžovění. Zalijeme osolenými a opepřenými rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu a až je spodní strana opečená, tak obrátíme a dopečeme druhou stranu. Knedlík s vejcem pečeme na teflonové pánvi, abychom mohli opékat na menším množství oleje. Množství je na 1 porci. Knedlík s vejcem obložíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme na oběd či večeři.
user-icon

autor JanaB

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Knedlík s vejcem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena