Kešu kaštánky

Málo ingrediencí, rychlý postup a nepečené cukroví na špejlích je hotové. Musíme však počítat s dobou sušení.


4.05x
0

Postup přípravy

Na kaštánky si připravíme kešu oříšky, které pomeleme. Vejce rozklepneme a odložíme si bílek. Z poloviny citronu vymačkáme šťávu. Těsto vypracujeme v misce - spojíme mleté ořechy, moučkový cukr, bílek a citronovou šťávu. Přidáme i trochu skořice. Lžičkou tvoříme hromádky, které klademe na alobal nebo pečící papír. Necháme je asi 2 dny schnout. Kešu kaštánky poté napichujeme na pevnější párátka a namáčíme v čokoládě. Necháme ztuhnout. Cukroví klademe do papírových košíčků, oživí stůl plný pamlsků.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kešu kaštánky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena