Kešu kaštánky

Málo ingrediencí, rychlý postup a nepečené cukroví na špejlích je hotové. Musíme však počítat s dobou sušení.


4.05x
0

Postup přípravy

Na kaštánky si připravíme kešu oříšky, které pomeleme. Vejce rozklepneme a odložíme si bílek. Z poloviny citronu vymačkáme šťávu.

Těsto vypracujeme v misce - spojíme mleté ořechy, moučkový cukr, bílek a citronovou šťávu. Přidáme i trochu skořice. Lžičkou tvoříme hromádky, které klademe na alobal nebo pečící papír. Necháme je asi 2 dny schnout.

Kešu kaštánky poté napichujeme na pevnější párátka a namáčíme v čokoládě. Necháme ztuhnout.

Cukroví klademe do papírových košíčků, oživí stůl plný pamlsků.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kešu kaštánky

Zpět na recept