Vaření.czReceptyKedlubny s hráškem a mrkví

Kedlubny s hráškem a mrkví

Vařené kedlubny plníme směsí mrkve, sýra, čerstvých bylinek a hrášku a zapékáme v kedlubnové dužině se smetanou.


3.0645x
90 min

Postup přípravy

Oloupané kedlubny seřízneme o vršek a vaříme je asi 15 minut v osolené vodě. Polijeme studenou vodou a vydlabeme. Mrkev s vršky kedluben nakrájíme na drobné kostičky a vaříme chvilku ve vodě s cukrem. Sýr také nakrájíme a bylinky posekáme. Troubu rozehřejeme na 200 st., mrkev promícháme s hráškem, vejci, sýrem a bylinkami, osolíme a opepříme. Dužinu z kedluben rozmixujeme, smícháme se smetanou a vývarem a vložíme do zapékací formy. Kedlubny naplněné nádivkou pečeme asi půl hodiny zakryté a 10 minut odkryté.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kedlubny s hráškem a mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena