Kedlubny nakyselo

Vegeteriánský a zdravý pokrm z kedluben.


3.121x
35 min

Postup přípravy

Kedlubny očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kostky. V hrnci přivedeme k varu malé množství vody, přisypeme kedlubnové kostky a vaříme téměř doměkka. Z oleje a celozrnné mouky si mezitím připravíme jíšku, kterou rozředíme vývarem z kedluben a povaříme. Pokud vzniknou hrudky, omáčku rozmixujeme. Po chvíli přidáme kedlubny, ochutíme citronovou šťávou, solí a můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kedlubny nakyselo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena