Kedlubny na paprice

Pikantní kedlubnová příloha k masu, nebo samostatný pokrm.


3.0351x
45 min

Ingredience

1 lžíceolej
sůl
1.25 dlsmetana
1 ksmenší cibule
1 lžičkahladká mouka
6-8 kskedluben
mletá sladká a pálivá paprika
vývar dle chuti

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme kedlubnu, osmahneme, zaprášíme mletou paprikou, osolíme, podlijeme malým množstvím vývaru a podusíme.


Ve smetaně zatím rozmícháme mouku. Tu pak nalijeme na kedlubny a krátce povaříme.


Hotové kedlubny na paprice podáváme k pečenému nebo vařenému masu a doplníme brambory. Pokud do kedluben přidáme nudličky uzeniny, můžeme podávat jako samostatný pokrm.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubny na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena