Kedlubny na paprice

Pikantní kedlubnová příloha k masu, nebo samostatný pokrm.


3.0351x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme kedlubnu, osmahneme, zaprášíme mletou paprikou, osolíme, podlijeme malým množstvím vývaru a podusíme.


Ve smetaně zatím rozmícháme mouku. Tu pak nalijeme na kedlubny a krátce povaříme.


Hotové kedlubny na paprice podáváme k pečenému nebo vařenému masu a doplníme brambory. Pokud do kedluben přidáme nudličky uzeniny, můžeme podávat jako samostatný pokrm.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubny na paprice

Zpět na recept