Kedlubny dušené s mrkví

Zeleninové přílohy k masům jsou dietnější a rozhodně zdravější.


3.292x
25 min
1×

Postup přípravy

Kedlubny, mrkev a cibuli očistíme. Mrkev a kedlubny nakrájíme na nudličky. Cibuli nasekáme nahrubo. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí.

Do kastrolu vlijeme vývar a přivedeme jej k varu. Vsypeme mrkev, kedlubny, cibuli a zeleninu podusíme. Když je zelenina měkká, zaprášíme ji moukou, ochutíme česnekem a okořeníme. Krátce ji povaříme a podle chuti případně osolíme.

Kedlubny dušené s mrkví hustě posypeme sekanou petrželkou a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubny dušené s mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena