Kedlubnový salát s řeřichou

Saláty z kedluben nejsou až tak časté. Tento je doplněn výraznou chutí řeřichy.


3.4110x
25 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Kedlubny oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky a v troše slané vody asi 5 minut povaříme. Vodu slijeme a kedlubny necháme vychladnout.

Ředkvičky a řeřichu opláchneme. Ředkvičky naplátkujeme, řeřichu nasekáme na jemno. Vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Smícháme vodu, ocet, sůl a pepř. Pak postupně přidáváme olej.

Připravenou zeleninu lehce promícháme, posypeme nakrájenými vejci, řeřichou a vše přelijeme připravenou zálivkou.

Kedlubnový salát s řeřichou necháme trochu vychladit a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubnový salát s řeřichou

Zpět na recept