Vaření.czReceptyKedlubnový salát s řeřichou

Kedlubnový salát s řeřichou

Saláty z kedluben nejsou až tak časté. Tento je doplněn výraznou chutí řeřichy.


3.4110x
25 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Kedlubny oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky a v troše slané vody asi 5 minut povaříme. Vodu slijeme a kedlubny necháme vychladnout. Ředkvičky a řeřichu opláchneme. Ředkvičky naplátkujeme, řeřichu nasekáme na jemno. Vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Smícháme vodu, ocet, sůl a pepř. Pak postupně přidáváme olej. Připravenou zeleninu lehce promícháme, posypeme nakrájenými vejci, řeřichou a vše přelijeme připravenou zálivkou. Kedlubnový salát s řeřichou necháme trochu vychladit a můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kedlubnový salát s řeřichou

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena