Kečup Bufallo Billa

Příloha na placky, špagety a třeba špekáčky. Recept jednoduše užijeme podle svých chutí.


4.25x
10 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
sůl
1 kelímekplnotučná hořčice
1 plechovkarajský protlak
1 špetkamletá pálivá paprika

Postup přípravy

Protlak zředíme vodou, přidáme česnek utřený se solí a přimícháme hořčici (střední kelímek).

Směs dáme do skleničky, uzavřeme, řádně protřepeme a máme hotovo.

Kečup Bufallo Billa podáváme na těstovinách, špekáčcích a slaných plackách. Chutná výborně.
user-icon

autor asso


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kečup Bufallo Billa

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.