Kaviárová kolečka

Znamenitá pochoutka pro slavnostní příležitost.


3.750x
30 min

Postup přípravy

Příprava koleček:
Veku nakrájíme na plátky 1 cm široké. Z plátků tvořítkem o průměru 2 až 3 cm vykrájíme kolečka, které usmažíme na oleji dozlatova. Na papírovém ubrousku je osušíme a necháme vychladnout.

Příprava krému na zdobení:
Vejce uvaříme natvrdo. oloupeme a podélně rozřízneme. Vyjmeme z nich žloutky. Bílky uschováme pro další recept. Lučinu třeme se studenými žloutky dohladka. Osolíme, opepříme a lehce vmícháme majonézu.

Zdobení:
Kolečka zdobíme po okrajích krémem. Uprostřed necháme důlek, který vyplníme červeným kaviárem a povrch přizdobíme zelenou petrželkou.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaviárová kolečka

Zpět na recept