Kaťák aneb katův šleh s lečem

Recept na chuťově výrazný hlavní chod z vepřového masa. Katův šleh má spoustu podob. My doma děláme chutný katův šleh s lečem.


4.317x
45 min

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme worcestrovou omáčkou a přidáme olej. Cibuli nakrájíme na céčka, česnek na plátky, papriku na proužky, rajče na kousky a feferonku nadrobno. Okurku nakrájíme na kostičky a přidáme k leču.

V pánvi rozpálíme tuk, přidáme naložené masové nudličky a zprudka restujeme cca 7 minut. Přidáme cibuli, feferonku, česnek, papriku, rajče a znovu restujeme a mícháme. Poté přidáme lečo, kečup, krátce prohřejeme a dochutíme případně pepřem a solí.

Kaťák aneb katův šleh s lečem můžeme podávat s rýží, bramborem, hranolky i chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaťák aneb katův šleh s lečem

Zpět na recept