Karbanátky ze zeleniny

Vegetariánské karbanátky, které lze připravovat jak z čerstvé, tak ze zmrazené zeleninové směsi.


2.953x
45 min

Postup přípravy

Žemle nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, nasekáme na jemno a zpěníme na dvou lžících oleje. Přidáme připravenou zeleninu, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do změknutí. Pak přidáme namočené housky, jemně usekanou petrželovou nať, majoránku, koření do mletých mas, sůl, vejce a podle potřeby strouhanku. Vše dobře promícháme, ze směsi tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky ze zeleniny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena