Karbanátky ze zeleniny

Vegetariánské karbanátky, které lze připravovat jak z čerstvé, tak ze zmrazené zeleninové směsi.


2.953x
45 min

Postup přípravy

Žemle nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka.

Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na drobno. Cibuli oloupeme, nasekáme na jemno a zpěníme na dvou lžících oleje. Přidáme připravenou zeleninu, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do změknutí.

Pak přidáme namočené housky, jemně usekanou petrželovou nať, majoránku, koření do mletých mas, sůl, vejce a podle potřeby strouhanku.

Vše dobře promícháme, ze směsi tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji.

Podáváme s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky ze zeleniny

Zpět na recept