Karbanátky ze slepice

Tradiční karbanátky, ale ze slepičího masa.


2.9857x
25 min

Postup přípravy

Slepici vykostíme. Maso důkladně omyjeme, osušíme a poté umeleme najemno.

Housky nakrájíme na drobné kostičky a rozmočíme je v mléce. Housky přidáme k umletému slepičímu masu. Do základu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

Z karbanátkového těsta tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance.

Připravené karbanátky ze slepice smažíme dozlatova na oleji.

Zlatavé karbanátky ze slepice podáváme
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky ze slepice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.