Karbanátky ze slepice

Tradiční karbanátky, ale ze slepičího masa.


2.9857x
25 min

Postup přípravy

Slepici vykostíme. Maso důkladně omyjeme, osušíme a poté umeleme najemno. Housky nakrájíme na drobné kostičky a rozmočíme je v mléce. Housky přidáme k umletému slepičímu masu. Do základu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Z karbanátkového těsta tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Připravené karbanátky ze slepice smažíme dozlatova na oleji. Zlatavé karbanátky ze slepice podáváme
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky ze slepice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena