Netradiční recept na rybí karbanátky, které podáváme jako hlavní chod s bramborem a zeleninou. Výborně chutnají i za studena s nejrůznějšími dipy a pečivem.
3 stroužky | česnek |
3 ks | vejce |
0.5 lžíce | máslo |
1.5 kostky | droždí |
40 g | parmazán |
0.5 lžičky | sardelová pasta |
1 ks | červená cibule |
1 hrst | čerstvá petrželka |
2 ks | brambory vařené ve slupce |
0.5 lžičky | třtinový cukr |
2-3 hrstě | nastrouhaná houska |
700 g | mražené filé z tresky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena