Karbanátky z ryb

Klasické karbanátky, ale z ryb, vám jistě zachutnají s vařeným bramborem.


3.01708x
45 min
3×

Postup přípravy

Ryby zbavíme hlav, ploutví, páteří a velkých kostí. Maso dvakrát důkladně umeleme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na nudličky a na suché pánvi je spolu s cibulí opečeme. Citron důkladně omyjeme horkou vodou. Kůru z něj nastrouháme a šťávu vymačkáme. Umleté maso smícháme se žloutky, solí, strouhankou, nudličkami slaniny a cibule. Směs podle chuti opepříme, přidáme trochu sardelové pasty, šťávu a nastrouhanou kůru z citronu. Vše promícháme. Z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Karbanátky z ryb podáváme jako běžné karbanátky - s kaší, brambory.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky z ryb

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena