Karbanátky z lilku

Z umletých baklažánů se dají udělat i dobré karbanátky.


5.08x
45 min

Postup přípravy

Lilky oloupeme, nakrájíme na kolečka a necháme chvíli odstát, aby pustili vodu. Pak je osušíme a umeleme nebo pokrájíme na jemno. Do lilkové kaše přidáme utřený česnek, cibuli nakrájenou na jemno, sůl, pepř, vejce, strouhanku a na drobno nasekanou zelenou petrželku. Všechno dobře promícháme a pak lžící nabíráme těsto. Karbanátky z lilku dáme do rozpáleného tuku a osmažíme po obou stranách dozlatova. Jako hlavní chod můžeme karbanátky z lilku podávat s vařenými brambory.
user-icon

autor cadouas

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky z lilku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena